ESU-Lab Director, Dr.-Ing. M. elSoudani in COSMENA, DAAD

14th Sept. 2020
14 o’clock
#GermanScienceWeek

In the German Science week, Dr. elSoudani will present tomorrow his cooperation story with Germany through DAAD, starting form the first DAAD fund in 2009, then his PhD experience 2011-2018 funded by DAAD, and the History of establishing ESU-Lab through the international research cooperation with TU-Berlin and DAAD support.

د.م مؤمن السوداني, مدرس بقسم الهندسة المعمارية، سيتم عرض لاول مره اسباب نجاح تاسيس ال ESU-Lab ونجاح التعاون مع جامعات المانية عديده من خلال تمويل ومنح ال DAAD بدايه من اول رحله زياره قصيره study-trip لالمانيا حتي دراسه الدكتوراه في جامعه برلين التقنيه, ثم العودة لمصر وبعدها تاسيس عده مشاريع تعاون بحثيه جديده مع جامعات المانيه مختلفه والانشطه الحاليه من خلال وحده الايسولاب بقسم الهندسة المعمارية جامعه المنصورة.

Join Us
The German Science week, COSMENA